Om oss

Totalprofil AS ble etablert i 1989, og er i dag et av Østfolds ledende profileringsfirmaer. Vi leverer alt innen reklame- og profileringsprodukter til næringslivet, offentlig sektor og organisasjoner. Her finner du alt fra eksklusive designprodukter til enklere gaveartikler. Vårt fortrinn er vår fleksibilitet, vår evne til å snu oss rundt når det kreves og tilpasse oss kundenes ønsker. Firmaet består i dag av 5 ansatte, med ulik bakgrunn og erfaring. Sammen setter vi fokus på produktbredde, leveringsdyktighet og en høy grad av kundeservice. Vi garanterer en god oppfølging og hjelp med ideer og utforming for å finne det produktet som passer ditt firmas profileringsstrategi.

Trykk & brodering

Til trykking og brodering av logoer, benytter vi oss av lokale samarbeidspartnere, som vi har hatt et tett og godt samarbeid med gjennom mange år.

NBR (Norsk Bransjeforening for Reklameartikler)

Totalprofil har gjennom mange år vært medlem i NBR og dette medlemskapet står som et trygghetsstempel for våre kunder. NBR`s overordnede mål er å samle de bedrifter som handler med reklameprodukter. Sammen jobber vi for at denne bransjen skal samarbeide med leverandører som kan fremvise en vareproduksjon som er akseptert innenfor varehandel. Føl deg trygg Mange av de varene som leveres innen profilbransjen har sitt utspring i produksjonsland langt unna Norge, med helt andre krav til produksjon og personell. Derfor er det viktig for oss at de leverandører som skal benyttes, kan fremvise dokumentasjon på at deres produksjon ikke involverer barnearbeide og ikke er miljøødeleggende.

TOP